Hola gent de Liminal,

 

Ja podeu consultar a la web els Liminals de la propera temporada. A primers d’octubre, a primers de novembre i a finals d’any. Aquesta temporada  només hi ha tres Liminals. La idea és concentrar els pocs recursos que tenim en un bon esforç de reflexió i sensibilització el més compartit possible. Aprofitem l’agost per a preparar la reflexió i teixir col·laboracions amb diferents col·lectius artístics de la ciutat. Molt aviat tindreu més noticies.

 

Arrenquem el primer Liminal amb una reflexió sobre alguna cosa que té molt a veure amb “l’expropiació de la salut”. Una reflexió sobre com molts símptomes de la nostra vida social es converteixen en malalties amb una acurada descripció clínica i una àmplia farmacopea, Noves malalties que es posen de moda i noves etiquetes per a descriure desajustos personals molt propis del nostre temps, (depressió, hiperactivitat, trastorns en l’atenció….) Si a això hi afegim una crisi de confiança amb la medicina “convencional” ja tenim servit el proper Liminal: Farmàcia, para-farmàcia, malaltia, para-malaltia.

 

I també aprofitem aquestes dates per a treballar en una nova web, Més àgil, més pràctica, més dinàmica, més Buff… Tant debò a mitjans de setembre puguem presentar la nova web.  Hi estem treballant.

 

Aquí teniu els propers Liminals. Reserveu dates i aprofiteu l’estiu per a pensar idees, possibilitats i propostes. Totes les aportacions són benvingudes. Nosaltres ja hi estem treballant.

 

Bon estiu,