maxresdefault

 

 

 

 

 

 

 

Dimarts 6 d’octubre.

Existeix la dislèxia o vivim en una societat obsessionada per una determinada disciplina en l’exercici de l’atenció? Hi ha nens amb TDA o hi ha nens rebels que es resisteixen a sotmetre’s a la disciplina escolar? (En els darrers cent anys l’espai de joc dels nens s’ha reduït en un noranta per cent). Efectivament ens mirarem el tema de la malaltia des de la seva dimensió social. Nous símptomes que assenyalen noves tensions en la nostra vida familiar. En general els nens són uns mocosos però ara hi ha una nova política de boletes homeopàtiques que poden acabar amb aquesta mocositat. El descrèdit de la medicina tradicional ha obert la porta a una nova medicina new-age i vegana. Si et vols curar has de tenir fe amb el mètode curatiu. I  vivim en una societat on es pot viure amb ironia i amb una mica de fe, només una mica. La justa per sobreviure.