portada-grandesexitos

18 de Desembre/ 19:00 / Antic Teatre / Entrada gratis

Hola,

Darrer Liminal de la cinquena temporada. Arriba l’últim Liminal de l’any i hem decidit que el tema ha de ser els GRANS ÈXITS. Han estat cinc temporades d’aplaudiments i hurres de tots els públics i cinc temporades amb l’aclamació incondicional de la crítica i la premsa. Inevitablement, davant de tot aquest entusiasme l’única cosa que podem fer és una GRAN GALA televisada. Els presentadors de la gala serem la parella de comissaris, noi/noïa i l’actuació única i extraordinària de la travesti Arabesca.

Si fem un repàs a aquests anys, ens adonem que els millors especialistes en l’anàlisi cultural han passat per Liminal. I també és veritat que la majoria d’artistes que avui triomfen han estat impulsats per la plataforma de llançament LIMINAL GR. I és molt probable que d’aquí a uns anys es conegui la nostra generació com la GENERACIÓ LIMINAL. I encara és més probable que algun dia hagis d’acabar dient alguna cosa així com:.- Sí, jo hi era. .- Sí, per a mi el Liminal més memorable és pirates, encara que western i final feliç també eren molt bons. .- Sí, jo he vist les cinc temporades.

Però si per causa d’algun problema familiar no has pogut assistir a algun LIMINAL ara és la teva gran oportunitat. El pròxim dijous hem preparat una sessió amb el bo i millor d’aquests cinc anys. Estàs a l’atur i no saps amb qui celebrar el sopar d’empresa? Treballes en una empresa avorrida i vols sorprendre els teus companys amb un sopar d’empresa particular?

Artistes confirmats, a partir de les set de la tarda: Xavi Celaya WESTERN, Disidentes del Orfeón de Minsk PIRATES, Marinetta MODA, Senticrea UN QUADRE AL MENJADOR, Jaume Ferrete STRIPTEASE. I moltes sorpreses més, confeti, cava i cotillon.

I en senyal d’agraïment al nostre públic incondicional entrada gratis.

Fins dijous, GRAN GALA, GRAN GANGA TELEVISADA.

Equip Liminal.