don't like

Per a celebrar el tricentenari us ho direm en bilingüe. Por delante y por detrás, en masculí i en femení, si és que només hi ha dos gèneres. Torna Liminal, Liminal vuelve, bon appetit, si parla italiano, welcome Liminal…

 

El proper dimarts 30 de setembre a les 19h. Arrenca la nova temporada a l’Antic Teatre amb la qüestió Viure tancat. Un liminal dedicat a l’aïllament social. Parlarem de presons però també parlarem d’altres formes d’aïllament al segle XXI. Les presons semblen l`últim reducte inevitable per a controlar la delinqüencia i la marginalitat però com ens explica Foucault les presons són l’últim graó de tot un sistema disciplinari i de control social. La Modernitat s’inaugura amb el sufragi universal i els drets ciutadans però també amb l’extensió d’un sistema generalitzat de disciplina i control.  Avui les xarxes socials s’han convertit en una teranyina de protocols en el que tots ensenyem la nostra intimitat. Molt soroll de “like” i molt poca construcció crítica de discurs. I és per això que paradoxalment parlarem d’aïllament i solitut a les xarxes socials. I també aquests dies estem veient que difícil que resulta tancar a la presó els corruptes. Unos tanto y otros tan poco.

 

Ja sabeu que cada Liminal està fet de les vostres propostes i per això mai sabem quin serà el resultat final. El proper Liminal arrenca amb una reflexió de Jorge Luis Marzo, expert en interfaz, sobre viure recluït. Mery Cuesta i Sonia Marco ens expilquen l’experiència del col·lectiu de monitors artístics de els Centres Penitenciaris de Catalunya. Sebastià Jovani i Marc Caellas presenten l’obra de teatre “Viatge al voltant del meu quarto” de Xavier de Maistre. I també hi ha  tancada la participació de les artistes Marinetta, Xara Sacchi i Erika Jaramillo. La propera setmana us passem la programació complerta. Encara hi estem treballant.

 

I no oblideu d’agendar les pròximes cites amb Liminal:

 

Martes 30 

de septiembre “Vivir encerrado”

Miercoles 15  de Octubre “Artesanía del insulto”

Martes 11 de Noviembre “Tener coche es poder…”

Martes 9 de Diciembre “Todo a 100 y menos”

Martes 18 de Diciembre “Liminal GR 5 años, grandes éxitos”

 

Els Liminals Artesania de l’insult i Todo a 100 estan plantejats en forma de “tallers multitudinaris”. Encara no sabem què vol dir això, hi estem treballant per a donar-los forma. I també estem reservant moltes sorpreses pel Liminal grans èxits.

Però si teniu ganes de venir-nos a explicar que teniu una pick-up molt grossa o que heu sacrificat el vostre esportiu per un monovolum familiar, o que voleu vendre la vostra cool-brompton per comprar una bici-vintage amb maleter, (discret encant), caixa de fruites, encara hi sou a temps. Tenir cotxe és poder i la industria de l’automòbil ens treurà de la crisi!!

 

Això només acaba de començar i en tenim moltes ganes. GR…