Ets dels que disfruta amb el món crafter, DIY, artesania, reciclatges varis, amigurumi, guerrilla del ganxet, maker, scrapbooking…? El 8 de gener vine al grup de lectura de Liminal GR, a l’Antic Teatre a les 16:30h, sobre “Neoartesania i crafterisme (No hi ha futur però fem ganxet)”.

La sessió estarà conduïda per Elisabeth Rosselló. Si vols participar, envia un email a info@liminalgr.org, t’enviarem el llistat de lectura.

 

Elisabet Roselló treballa com a consultora cultural, investigadora i analista de tendències. Està especialitzada en societat digital, així com en “cultura dispersa” (ciència-ficció, fantasia i allò geek), i els nous moviments culturals de la III Revolució Industrial. En el seu temps lliure fa de ballarina de dansa fusió i de “Crafter”

 

ElisabetRosello.blogspot.com