cabecera-facebook

Ja fa gairebé 4 anys que des de Liminal Gr ens dediquem a desmuntar memes i automatismes de la cultura contemporània. Des de l’acció cultural, crítica i participativa, analitzem les petites i infinites trampes del pensament burgès, en la disminució dels espais públics i en l’exaltació de la vida privada. Dimecres que ve toca Striptis, de l’stripclub a la poledance. Menys porno patriarcal i més cultura visual!

 

Aquest any hem decidit acabar amb una publicació. Un llibret gamberro sobre els nostres “mètodes de treball” i sobre els temes d’aquest any. Tenir un quadre al saló-menjador, Striptis, Fi del món i Crafterisme. Financem la publicació a través de la plataforma Verkami, que ens permet, a més, vendre entrades anticipades sense IVA i a meitat de preu.

 

Per a que la publicació sigui possible necessitem que posis 15 o 20 euros aquí. Ens queden cinc dies i ens falten 300 euros. És urgent que treguis la cartera i donis el teu número de tarja. Ho has de fer ara. S’acaba dimarts i avui comença el cap de setmana. A més, si no compres ara les entrades potser et quedes sense. El pròxim Liminal fa olor a sold out!

 

Ja pots consultar a la web de LiminalGR la programació de dimecres. Pere Faura, striptis al teatre i a la seva mirada. Zabel&Pan, poetstrip, paraules cossos i activisme. Striptis de versos luxuriosos i moviments lascius. Fran Blanes, els quadres més famosos de les venus de la pintura europea en homenatge performatiu degenerat. Voz Leak, sessió d’ideología informal. Sing a song, polla fluixa i tecno veu. Noa Resheff, el sexe entre l’striper i el seu públic. L’striptis com a gènere i els seus clixés. Beatriz Preciado, Ted Talk sobre tecno-gènere i esport.

 

Mind the gap!

Liminal GR