cabecera-facebook

 

Després de la bona acollida del primer Liminal GR de l’any, “Tenir un quadre al saló menjador” ataquem ara el següent tema: Striptease, de l’stripclub a la poledance. Podeu llegir una crònica del darrer Liminal GR a la nostra web.

La sessió de Liminal GR Striptease reflexió serà el pròxim dilluns 18 de novembre a les 16’30 al bar de l’Antic Teatre. (Verdaguer i Callís, 12).  Plantegem aquesta sessió com una sessió de treball per a preparar la sessió d’acció. Donarem algunes orientacions sobre com plantegem el tema des de Liminal Gr i donarem algunes pautes per a la reflexió. Totes les persones interessades en participar en aquesta sessió han d’enviar un correu a info@liminalgr.org i els hi passarem la llista de documents i referències bibliogràfiques previstos.

La sessió de Liminal GR Striptease acció serà el dimecres 27 de novembre. De moment tenim confirmada una Ted conference a càrrec de Beatriz Preciado. I ja tenim algunes propostes sobre la taula, performances, números de poledance… A partir del dia 20 de novembre passarem la programació definitiva. Us recordem que podeu comprar les entrades de manera anticipada a través de Verkami. En el cas de que s’esgoti l’aforament de la sala, evidentment, tenen prioritat les persones que han comprat l’entrada anticipada.

Publicació Liminal GR a Verkami. I us recordem que podeu ajudar a finançar la publicació Liminal Gr 2013 a Verkami. Només queden 15 dies!