Que venen els zombies!

Aquest Liminal es reserva per properes edicions


 

 

 

El vampir és un dolent malèfic i el zombi és un pobre desgraciat posseït pel mal. El vampirisme és una proposta de seducció però el zombi és una calamitat terrorífica. La manera d’evitar els vampirs és no caure en la temptació però no hi ha manera de combatre els zombis. La brutícia, el cos putrefacte, el desordre, la passió desenfrenada sense motiu… Tots sabem el què és un zombi: És una persona posseïda pel capitalisme salvatge, una persona que ha entrat en estat de descomposició personal. Un autòmata que va a treballar sense il·lusió, un ser primitiu atrapat per tots els mals de la vida urbana, l’empresari que practica el mal sense escrúpols… En el zombi la naturalesa corporal entra en putrefacció a causa de la contaminació en una ciutat desbocada pel capitalisme descontrolat. No deixa de ser paradigmàtic que la moda dels zombis arribi en un context de crisi econòmica i social.. Les pel·lícules de zombis són una advertència del puritanisme benestant. La solució és viure en una ciutat domesticada, en un paisatge natural amable i amb unes relacions socials plàcides.