Boda

 

 

 

 

 

Acció: Dilluns 22 de enero. 

L’amor és la religió de la postmodernitat. La societat de consum ens proposa aventures intenses vinculades a productes que garanteixen l’emoció en la vida parella. Viatges, joies, perfums o rentavaixelles són els catalitzadors de l’amor. El festeig actua com a forma de reconeixement en la fusió cap a la nova entitat de parella i el matrimoni s’omple d’experiències intenses que relaten la força de la unió. I per tant, en aquest “nuviatge continu”, la boda perd força com a ritual de pas i pren noves formes. O és un tràmit administratiu inconfessable o una relíquia emparentada amb la cursileria victoriana. El seu simbolisme no progressa. La boda és l’antítesi de l’amor postmodern de classe mitja. I davant de tanta espiritualitat amorosa la industria de les noces només pot sobreviure com a simulacre. Una gran mascarada irònica que comença amb les bromes del comiat de solter i continua amb un ridícul conte de fades, de luxe o de quincalleria. La boda Liminal serà quincalleria de basar asiàtic,

popular.

¿Reflexionas con nosotros? Wiki Bodas