Dijous 29 de septiembre en el Antic Teatre a las 19h, os esperamos!

Rafael CAMPS (gràcia, bcn, 1977)

Llicenciat en filosofia i vinculat a l’agitació cultural des de ben jove. La seva tasca està centrada a la conceptualització de projectes, i a la producció i curadoria dels continguts d’aquests. Desenvolupa aquestes feines principalment per a Z, entitat dedicada a la recerca i producció de projectes de creació i pensament contemporanis. Des del 2004 està al capdavant del festival de cultura contemporània de l’empordà, que actualment es celebra a figueres amb el nom INGRÀVID i que co-dirigieix junt amb Esther Pujol.
Com a gestor i productor cultural ha treballat per a entitats privades com propost.org i també per a diverses Institucions Públiques, com per a l’Ajuntament de Girona, on ha fet de tècnic de cultura fins a mitjans del 2010. També ha fet de jurat per a beques, premis i festivals, tots ells en l’àmbit de la cultura.
Dedica també temps a escriure sobre cultura a diverses publicacions digitals i en paper.
—-
Félix PÉREZ-HITA (Barcelona, 1967).
Realizador, guionista y editor de vídeos y documentales.

Actualmente escribe y dirige, junto a Andrés Hispano, capítulos de Soy Cámara (el programa del CCCB) emitido por TVE2. Imparte el curso de Educación de la Mirada Cinematográfica (Escuela Superior de Diseño de Elisava) y colabora con el suplemento Cultura/s del diario La Vanguardia, entre otras publicaciones. Es miembro fundador de la asociación Horitzo.tv así como del proyecto de tv educativa Tvlata, de Salvador de Bahía, Brasil.

Ha coordinado la creación del canal de televisión por internet ZEROTV (MACBA) para la exposición “Esteu a punt per a la televisió?”.
Fue coguionista (con A. Hispano) y editor de Boing Boing Buddha, emitido por Btv (2001 a 2004). Con A. Bastón y K. Grau codirigió Gabinete de Crisis (un programa de tv que no verá en tv).