Primera estrena teatral del projecte Liminal GR. Els propers dies dissabte 12 i diumenge 13 de juny es presenta la producció teatral Black Decker en el marc del tema “Demà ho deixo”.

Nota de premsa

Després d’haver superat amb èxit tant el cap de setmana dedicat al western del mes d’abril i el de les distraccions i els lapsus del mes de maig els propers 12 i 13 de juny arriba el cap de setmana dedicat al tema demà ho deixo.

Liminal GR és un projecte que es defineix com espai de difusió creativa. A partir de vuit temes proposats pels comissaris les propostes es cuinen per mitjà de la mediació i la participació a la web www.liminalgr.org i a les xarxes socials i desemboquen en diferents activitats a la sala El off de Gràcia.

Els temes per aquest any són:
Western (abril)
Les distraccions i els lapsus (maig)
Demà ho deixo (juny)
Tecnologia punta (juliol)
Vampirs (setembre)
L’avorriment (octubre)
M’agrada la velocitat (novembre)
Final feliç (desembre)

Fins avui a la sala El Off s’han fet conferencies, adaptacions teatrals,
performances, sessions audiovisuals de tot tipus, concerts, improvisacions…
Per aquesta ocasió les actrius Estel Solé I Carla Garcia es van oferir per a preparar una producció teatral específica pel tema “Demà ho deixo”. La proposta inicialment havia de ser una acció teatral de petit format i finalment ha pres prou consistència com per a convertir-se en una obra de teatre de gairebé una hora de durada..

Carla Garcia i Estel Solé pertanyen a una nova generació d’actors i
dramaturgs de menys de trenta anys que tornen a donar tota l’actualitat al teatre com a llenguatge contemporània a través d’una construcció narrativa molt dinàmica i plena d’influències del món del còmic, els videojocs, el cinema i la televisió. En el cas de Black&Decker, amb un argument propi del Tarantino més genuí, dues noïes de vint anys d’un barri de l’extraradi es veuen immerses en un espiral de violència, estrés i crueltat gratuïta de dimensions tant imprevisibles com irreparables.

Més informació:

Vero Pallini
Sala EL OFF
C/ de l’Església, 4, 08024 Barcelona.

Tel. 931854840

Dissabte 12 de juny a les 22h.
Diumenge 13 de juny a les 20h.
Sala EL OFF, (Carrer de l’Església, 4, 08024 Barcelona, Tel. 931854840)

Sinopsi

BLAK AND DEKER és addicció. Addicció a voler cada cop més. És tenir 20
anys i voler-ne tenir 30. És no tenir por a res. És posar-se a prova. És
supervivència. És diner fàcil i ràpid. És violència. És morbo a tot allò prohibit.
Meri i Vero es coneixen de tota la vida; han crescut compartint les drogues i la mala vida del barri. Una nit qualsevol, resignades a no poder canviar les seves circumstàncies, una proposta donarà un tomb a les seves vides. Passaran de tenir 20 euros al compte a tenir-ne 18.000 amagats entre la seva roba interior. A partir d’aquell moment, la contradicció entrarà a les seves vides, aconseguiran el que sempre havien volgut però, potser pagant un preu massa alt. Posaran en joc la seva amistat i la seves vides, pel que consideraven una causa justa. Es deixaran endur per luxes que abans desconeixien, descobriran fins on pot arribar el morbo i la violència de l’ésser humà i d’elles mateixes, però no podran deixar de preguntar-se on són els límits de tot plegat. El que fan les fa sentir vives; els agrada però, saben que no està bé. I no deixen de repetir-se: “ Aquesta vegada és l’última; et juro que demà ho deixem”

Fitxa
Dramatúrgia: Estel Solé i Carla Garcia
Direcció: Roger Delmont
Intèrprets:

Vero: Carla Garcia
Meri: Estel Solé
Homes: Christian Rodrigo
Espai escènic i vestuari: Velcro Produccions
Disseny de llums: Daniel Gener
Tècnic de llums: Cora Estival
Producció executiva: Velcro produccions
Producció: Maria Casas i Quima Farré
Fotografia: Roc Canals
Disseny del cartell: Roger Delmont
Agraïments especials: Roc Canals, David Plana, Pau Roca, Maria Casas,
Mireia Farrarons, Sala Beckett (obrador), Andrea Trepat

ESTEL SOLÉ

Estel Solé es forma com a actriu amb professors com Juan Carlos Corazza, Rafael Spregelburd, Fernando Piernas, Txiki Berraondo, Boris Rotenstein y Javier Galitó Cava (Tècnica Meisner) entre d’altres. Paral·lelament a la seva formació com a actriu, comença a cursar seminaris de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett de Barcelona, on rep classes de professors com David Plana, Alfredo Sanzol, Larry Tremblay i Jorge Sánchez, entre d’altres.
Com a actriu, treballa en cinema en pel·lícules com Reflections i V.O.S del director Cesc Gay i en televisió interpreta actualment el paper de Marina a la sèrie La Riera (TV3). En teatre actua a l’obra Boy’s Life dirigida per Roger Pera.
Blak&Deker és la seva segona feina professional en teatre i la seva primera obra com a dramatúrga.

CARLA GARCIA

Nascuda a Granollers el 1987, començo a formar-se com actriu al teatre de Ponent, amb professors com Frederic Roda o Bertus Companyó. Més tard es diploma en art dramàtic al Col·legi del Teatre de Barcelona, on treballo amb Ferran Audí, Ester Nadal o Manel Dueso entre d’altres. Al 2009 estrena Les Criades de Jean Genet al Teatre de la Passió d’Esparreguera. Actualment s’està formant com a dramaturga a l’Obrador Internacional de la sala Beckett amb Marc Rosich, Pau Miró i Alfredo Sanzol entre d’altres. Blak & Deker, és la seva primera obra com a dramaturga i actriu.

ROGER DELMONT

Roger Delmont. Graduat en direcció per la New York Film Academy i el Citty College. Ha treballat com a guionista, director, actor i dramaturg. Recentment crea i dirigeix la sèrie ‘a pera picada’ per a tv3 entre d’altres projectes de cine i televisió.